TVD


Collage

Hej på er!
En vecka i skolan är klar och det känns, om jag får erkänna det själv, riktigt skönt med helg. Börjar känna mig lite krasslig i halsen så ska ta det lite lugnt denna helg och vila upp mig inför en ny skolvecka. Nu på morgonkvisten har jag och mamma beställt hem en massa foton. Jag ska slänga ut One direction bilden som jag har i en ram och istället göra ett collage av mina vänner och familj. Känner att den där galen-i-pojkband-tiden är över. Man kommer ju alltid tillslut till en fas där man insér att det ibland inte lönar sig att ha en riktig crush på kändisar, för tillslut går det över gränsen så att man skolkar. Vilket faktiskt hände mig och jag ångrar mig så in i norden att jag gjorde det för ett band?! Har istället insett att skolan är betydligt mycket viktigare så Hejdå booooyyys!!!!! 


Weheartit

Tumblr_lpsz8pje0l1qkseqdo1_500_large_large

The_vampire_diaries_gif1_by_damnweakness-d3aymlb_503243fde087c340b30002db_large
Tumblr_m8nhfogwb31qkjqobo1_500_large
427024_344963818921111_295503067_n_large
Tumblr_m8m3bulmvy1qzr04eo1_500_large
Tumblr_m7rl0t3pc81qi2144o1_1280_large
Tumblr_m6xi50zrol1qcd3rwo1_500_large
Tumblr_m2ydnws4oz1ruxm8do1_500_large
Tumblr_lxusb9mgrl1qam6d7o1_500_large
X_b9350ab4_large
Tumblr_ln7r4hkdvt1qih7s7o1_500_large
123567583496475259_ve6fdbx2_f_large
Tumblr_ltxzv80cwd1r509rdo1_500_large
Mf_414508561_b44942e74dabe9176733855dc9a3c5de_large

Pictures

Hello! Idag hade vi skola och gjorde typ samarbetsövningar. Helt ok, man får ju vara glad att vi inte hade vanliga lektioner istället. Sen slutade vi 13.15. Imorgon kommer dagarna börja som vanligt, med lektioner alltså och jag kan säga er att jag iiiinte ser fram emot det. Har helt ärligt varit livrädd för att börja nian. Antagligen för att det är sista året i grundskolan, betygen står på spel och det är nationella prov med. Jag måste verkligen fundera ut något sätt som kan göra mig lite mindre nervös. Anyway, efter skolan så begav sig jag, Disa och Isabelle till stan och fikade. Det är så mysigt att bara sätta sig på favoritfiket i stan med en kopp kaffe och vännerna och bara prata. Det är verkligen lugnande att ha dem vid min sida och vi kan stötta varandra och ge tips i det vi tycker är jobbigt/svårt.

Nu ska jag börja fixa med mina mappar. Skriva ämnen på dem osv. Så vi ses probably tomorrow again if not later. Byee :)


Cajsa, Isabelle, jag (;

Haha lol, jag & Disa :D

Disa är lite forever alone i klassrummet XD

Fika på espresso house :D

First day of school completed

Hello you! Har just kommit hem från min första korta skoldag. Tänker inte direkt berätta vad som hände men vi fick massa papper som skulle med hem och skrivas på precis som alla andra får haha. Sen fick vi någon jäkla läxa att vi ska svara på massa frågor som "Hur skulle du beskriva dig själv som elev?", man ba whaaaaaat?! Orka lixom... Det ska vara inlämnat på Torsdag och jag vill bara bli av med det så ska börja svara på dem nu. Ses någon annan gång i livet, puss och kram!


Skolstart

Hejsan svejsan! Denna helg var jag ute på mitt landställe en sista gång innan skolan börjar och alla läxor tar över mitt liv. Badade en sista gång, cyklade runt ön en sista gång och det kändes rätt sorgligt. Även fast jag kanske åker ut dit på vintern men lixom. Ni vet den där känslan när man vet att sommaren är slut och skolan börjar och snart kommer vintern. Usch! Det är verkligen hemskt. Och denna sommar har nog varit den kortaste sommar hittils känns det som. Troligtvis för att det enda jag gjorde på dagarna var att stiga upp kl 8, börja jobbet kl 9 och cykla runt ön till kl 11 för att sedan cykla hem och sola. Jag tog nog rekord på att ha det tråkigaste sommarlovet. Sen lyssnade jag på det allra sista sommar i P1 idag. Det var ju också ett tecken på att sommaren är slut. Buhu har bara lust att slänga mig i min säng och gråta. Känns verkligen heeemskt när man vet att det är ett år kvar tills sommaren kommer igen :( Nu ska jag lyssna på sorgliga låtar på spotify och dricka ett vääldigt onyttigt glas oboy. Hejdoo...


nya saker till skolan



I <3 Holland

Hello, tänkte bara visa vad jag köpte i Holland :D



Affärer: Primark, pull&bear, H&M, newlook, claires.
Dock när jag kom hem så såg jag att det där coola halsbandet redan fanns på ginatricot. Typiskt också! :(


Together forever, never apart, maybe in distance but never in heart.

Nu måste jag bara skriva ett inlägg om hur lycklig jag faktiskt är. Och ni som inte orkar läsa mitt känsloinlägg nu behöver verkligen inte. Jag vill tacka alla mina vänner för att de alltid finns där och för att faktiskt just jag har dem som vänner. Jag har förut bara tagit det för givet. Att man har familj och vänner. Att det bara är en självklar sak. Men jag har efter det som jag varit med om i mitt 15 åriga långa liv (hittils) börjat förstå att det inte är självklart. Flera människor mister sina nära och kära och jag har inte förstått hur snabbt det egentligen kan gå. Att imorgon kanske jag inte har en nära kvar. Och därför ska jag ta vara på all kärlek de ger mig. Jag ska också ge dom den kärlek jag har och ta vara på tiden som om den vore den sista. Jag har också lärt mig att det spelar ingen roll om man har 50 vänner eller 1. För hellre få nära vänner än flera bekanta. Jag vill rikta min kärlek mot all min släkt, min familj och mina vänner för att ni finns där än idag och stöttar mig. Ni anar inte hur stor del ni har i mitt hjärta och hur  lycklig jag är för att jag har er <3






Borta bra men hemma bäst

Hello you! Igår kom jag hem från Holland. Var där och hälsade på en kompis och det var jätte kul. Fick knaggla mig fram på min hyfsade engelska men det gick väl bra i slutändan. Vi shoppade i Rotterdam, på primark och i Amsterdam. Det var riktigt kul för jag har aldrig varit i Holland. Där är ju faktiskt droger lagligt och det var lite smått läskigt. I Amsterdam finns det några butiker som heter "coffeeshop" och där säljs kaffe med droger i och man kan också köpa kakor med det. Läskigt? 

I Rotterdam besökte vi ett torn vid namn Euromast. Det är typ (vad jag tror) 159 m högt. Det var fett kul men läskigt när man var på den högsta toppen. Plus att det regnade och blåste hehehehe... trodde jag ibland skulle blåsa omkull. Men det gjorde jag inte!!! :D Hur som helst, här är lite bilder från mitt Hollandbesök.




The coffeeshop




A real laugh makes your life longer

Hello you! Igår åkte Josefine hem från mitt land och ända sen dess har jag legat och sett på the vampire diaries. Fick hem serien igår och när man väl börjar titta, ja, då är det rätt svårt att sluta alltså! Menmen, back to yesterday. Jag och Josefine åkte ring igår, haha.... vi åkte med våran lilla båt för att det blåste så mycket och tralala, ni bryr er inte. Men vi fick iaf en bild XD


Haha, mycket skratt det blev :D


RSS 2.0