känslan av att skolan slutar imorgon

Hejsvejs! Idag i skolan så började vi kl 9.30 och städade endast skåpen. Jag gick samtidigt med mina EF pappren till rektorn och fick påskrift och stämpel från skolan. Nu har jag alltså skrivit på nästan alla pappren och kan skicka in dem närsomhelst. Dock känns det verkligen inte som att jag ska åka. Jag tror nog inte att jag kommer förstå vad jag egentligen utsätter mig för förrän jag sätter mig i bilen mot Arlanda om ett år.

Anyways, imorgon har vi skolavslutning i skolan så det känns jätte skönt. Nu är det ungefär bara en månad kvar tills de studenter som åker i år kommer ge sig av. Och sedan är det min tur mehehehhe... lol.


One year to go

Trots att det är mer än 365 dagar kvar, trots att det är det vill säga ungefär 13 månader kvar så kan jag inte vänta. Jag vill åka nu, nu, nu! Till och med de utbytesstudenter som åker mellan åren 2012 - 2013 har inte ens gett sig av och de har långt kvar. Förstå hur långt jag har kvar då. Dock tror jag att detta år kommer gå rätt fort. Jag menar, hela tiden får jag brev, förberedelser, jag har en egen sida där jag kan prata med andra utbytesstudenter som ska åka samma år som mig så detta året kommer vara väldigt intressant och jag ser fram emot allt som ska hända. För varje dag som går så kommer jag en dag närmre USA vilket känns så coolt. Varje sekund är jag ett steg närmre och med den tanken i bakhuvudet så ska jag klara av den här längtan. Jag ska vandra långsamt framåt detta år med nya erfarenheter, nya känslor, nya tankar och bli mognare dag för dag. Jag känner på mig att detta året innan jag åker är en bra träning för att förbereda mig, för att plugga in engelskan mer och mer, för att öva på att bli mognare hela tiden och förstå vad livet går ut på. Nu ska jag dra mig till dushen och därefter läsa the hunger games som jag har lånat på engelska. Nu för tiden så läser jag mestadels allting på engelska, och ser på bara filmer som är engelsktalande utan text för att öva in allt. Så att jag kan lyssna på amerikanarna i USA, för att själv veta hur man ska uttala ord osv. Imorgon är det en ny dag och då är jag ett steg närmre Amerika. Så ska jag tänka hela tiden!RSS 2.0