myEF

Haloj på er! Alltså jag har typ varje dag gått in på min EF sida för att se om jag ska få någon info om typ att de skickat iväg mina ansökningshandlingar till USA, eller att de skriver ett meddelande till mig eller vad som helst.Jag orkar inte gå och vänta längre, jag vill att det ska hända något! Typ att jag ska på möte eller om de vet vart jag ska hamna. Men icke sa nicke! Nej, inte ett minsta lilla pip :( Senaste gången det stod något på min "application" var den 28 September, man ba kan du uppdateraaa dig någon gång eller???!! Sen när jag går och läser alla utbytesbloggar så vill jag baaraa åka ivääääg nuuuuuuu :D Det verkar ju som att de gör saker hela tiden, både i skolan men även med kompisar. Fatta att gå på massa aktiviteter i skolan! Soo not Sweden! Sen verkar det ju inte heller som att de har några läxor, fast det har de troligast.

Men är inte ni lika excited som jag är tills den dagen det kommer stå på min application att jag har fått en värdfamilj? Den dagen som jag vet just var i USA jag kommer hamna? Shit jag orkar inte vänta mer! Jag vill ha något att längta till, i och för sig har jag det men ni fattar. Jag vill längta till just en stat, just en familj och just en skola. Inte bara till "Jag längtar till usa, jag vet inte vart jag hamnar men någonstans". Nåja nåja, jag ska inte klaga för jag lever iaf! Hejdå nu börjar det bli sent, ska duscha & sen läsa min bok. Känner att jag börjar bli värsta pluggisen, men jag är stolt :D


 

My new drug!

Har börjat se på the OC och jag frågar mig själv varför jag inte har börjat kolla på det tidigare! Hur klarade jag av att leva innan?! :O
 

Fuck this shit, I'll be a stripper

Hej på er! Och innan ni reagerar på min rubrik så vill jag bara säga att jag inte menar att jag vill bli en strippa. Men rubriken uttrycker mina känslor som jag har just nu, at the moment. Imorgon har jag ett kemi prov som jag har pluggat skiten av mig till men knappt något har satt sig i mitt huvud. Därför har jag tänkt "fuck this! Jag har gjort mitt bästa och kan inte göra mer, jag kanske får ett F men jag vet iaf att jag försökte och det är huvudsaken, så fuck this shit, I'll be a stripper!". Alla lärare måste sluta sätta en sådan press på oss elever. För det är faktiskt hur jag har upplevt lärarnas kommentarer till mig. När de under genomgångar i klassen säger hur mycket man behöver lägga ner på skolan och att man nog måste spendera helgerna med att jobba på den där uppsatsen. FUCK YOU! säger jag bara!! Vi elever är inte bara individer i en klass på en skola. Vi är för i helvete(ursäkta språket) ungdomar och det är denna tid som vi ska minnas när vi blir gamla. Ska vi minnas att vi jobbade skiten ur oss och fick aldrig någon belöning, aldrig något pepp och aldrig något positivt tänkande? Endast en massa kommentarer på hur man skulle förbättra sig och att man borde lägga ner tid på skolan. Denna tid är till för att ha kul! So please teachers, go fuck yourselves :) (Om man bortser från de lärare som alltid har ett positivt tänkande och stöttar oss elever!)

Så, vad skönt att få det avklarat! :D Nu börjar jag komma till en fas där mina tankar angående utbytesåret börjar cirkulera som en jäkla virvelvind runt i mitt huvud. "Shit jag kanske ska stanna hemma?" "Jag kanske ska gå ett år i gymnasiet och sedan åka iväg?" "Nej, gud vad skönt det ska bli att få ett år ledigt från naturvetenskap!" "Men ååå, jag kommer ligga efter ett helt år efter alla i min ålder!!!!" "Men vafan, du kommer ha mer kunskaper i livet än alla andra!". 

Jag tror att detta är en normal fas som alla kommer till. Men detta gör att jag är väldigt förvirrad! Jag är skit nervös att lämna allt ett år samtidigt som jag tänker "det är bara ett år". Ibland vill jag bara åka iväg nu för att få det överstökat sedan, och ibland vill jag bara åka iväg nu för att jag längtar så mycket! Efter att ha besökt alla gymnasium så längtar jag bara till jag får gå själv runt i korridorerna på gymansiumen här i Sverige och känna mig vuxen. Men samtidigt tänker jag "High school är så jäkla coolt!". Shit mina känslor är skit förvirrande... Borde nog dra innan allt spårar ur. Hej så länge! :)


Gymnasium

Idag har jag varit och besökt två gymnasieskolor ( Täby Enskilda och Tibble) och igår var jag på Marina läroverket. Jag ska bara säga att det här med att välja gymnasium är betydligt mycket svårare än jag trodde. Visst alla kanske inte tycker så men jag vill verkligen trivas. Jag har hela tiden tänkt "men jag kommer nog börja på tibble, den verkar bra och har mycket elever". Men när jag besökte den idag så fick jag bara den där känslan att den inte var för mig. Ja, de hade riktigt bra linjer och inriktningar och ett stort antal språk man kan välja att studera på. Men jag vet inte, jag föll helt enkelt inte för den. Marina läroverket som jag besökte hade en himla skön stämning mellan alla elever men även lärare. Det var en mysig liten skola med havsmiljö och marintema vilket man även kan höra på namnet. Men som sagt, jag har ingen aning än så länge. Ska gå på en massa öppna hus och försöka hitta det perfekta gymnasiumet. Dock börjar jag ju om två år så jag kanske har förändrats en jäkla massa då men enligt mina tankar nu så försöker jag vara petig och hitta en perfekt skola.Tråkig information om mig (om någon pallar läsa)

ALLMÄNT
1. Namn? Ellinor Hansson
2. ålder? 15
3. Vart bor du? Täby
4. Bor tillsammans med? Mamma
5. Husdjur? 3 marsvin
6. Färg på ditt hus? gult
7. När är du född? 1997
8. Vad gör du just nu? pluggar och tittar info om gymnasium
9. Vilket år tar du studenten? 2017
10. Något jobb? Not atm
11. När gick du upp i morse? 7.30
12. När ska du sova ikväll? När jag kommer hem
13. Duschat idag? Nej
14. kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Mat
17. Dagens klädsel? Jeans, stickad tröja
18. Dagens smink? fondation, mineralpuder, concealer, mascara, kajal, ögonbrynpenna
19. Dagens sötnos? En från marina läroverket :D
20. Dagens roligaste? Vet inte
21. Har du många vänner? Få, nära 
24. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Gabriele(pallar inte läsa)

FAVORIT:
26. Film? The notebook
27. Låt? Från och med du dancing on my own - isak danielson
28. Mat? God mat
29. Dryck? vatten
30. Färg? grön, orange, vit, svart, grå, beige
31. Stad? Berlin, London, Stockholm
32. Land? Sverige
33. Ämne i skolan? Engelska, Historia

SENASTE:
34. Personen du tänkte på? Vet inte
35. Gången du spydde? Ett år sen
36. Gången du grät? Förra veckan
37. Pizzan du åt? Lääääääänge sen
38. Gången du var i Göteborg? Vet inte
39. Gången du var i Stockholm? Lördags
40. Gången du var full? privat
41. Gången du var hög? aldrig varit
42. Personen som såg dig gråta? minns inte

ANTINGEN ELLER:
43. Svart eller vitt? både och
44. Hund eller katt? hund
45. Ut och festa eller hemma och mysa? både och
46. Tv-spel eller datorspel? både och
50. Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise hotel
51. Brunett eller blond? Brunett
52. Blåa eller bruna ögon? Blåa
53. Choklad eller lakrits? Choklad
54. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
55. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
56. Coca cola eller fanta? Coca cola
57. Pizza eller kebab? inget av dem
58. Randigt eller prickigt? randigt
60. Leva eller dö? LEVA!!!!

ANTAL:
62. Personer du hatar? Inga
64. Personer du älskar? Många
65. Gånger du ätit kött? Seriously..

VEM
69. Ska du träffa imorgon? Klassen, mamma
70. Sjöng du senast för? sjunger aldrig för nån
71. Hade du senast en msn konversation med? 5an eller 6an
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? Mobbare

VAD:
74. Gör dig glad? När andra är glada
75. Gör dig ledsen? När jag får dåligt samvete
76. Vad vill du helst göra nu? Se One Direction konserten 
77. Vill du ha nu? Min farmor
78. Önskar du dig i julklapp? Kanske pengar
79. Längtar du till? Swedish house maffia, One Direction konsert, USA, gymnasiumet, att bli framgångrik
80. Ångrar du något i ditt liv? Isåfall vad? nothing

KÄRLEK OCH RELATIONER:
Gillar du någon just nu mer än kompis? Nej
Hur många har du vart kär i under ditt liv? 5 kanske
Vem är din bästavän? Josefine, Isabelle, Disa

Thank god it's friday

Chiao! idag fyller Disa år så hon ska ha en middag med en massa vänner på TGI Fridays :D Väldigt mysigt ska det bli, har redan klätt på mig och lagt på sminket. 

I wish my grades smoked marijuana so it could have been higher

Chiao! Idag hade jag matteprov och det gick faktiskt betydligt mycket bättre än jag hoppats. Håller tummarna för det där A:t nu! Strax där efter skulle vi ha simprov så det var bara att bege sig till simhallen, 200 m och livräddning. Helt ok, lite träning på köpet och det tackar man ju inte nej till! En sak som jag tycker är otroligt viktig att tänka på är all gratis träning man kan få som man inte planerat. T.ex att gå upp för trapporna ist för att ta hissen/rulltrappan, gå hem ist för att ta bussen, inte tvinga föräldrarna att komma att hämta en. Självklart tycker ju alla olika men enligt mina åsikter så tycker jag att man är lat om man inte klarar av att gå uppför trapporna, eller om man har 1-2 km hem så ringer man någon som ska hämta. Okej, vet inte hur jag kom in på det ämnet men jag tycker iaf så! 

När skolan slutade drog jag hem för jag var helt slut och nu pluggar jag till ett Kemi prov jag har nästa vecka. Ska snart lägga mig i soffan och sova, mina ögonlock kommer trilla ner snart känns det som, är helt slut efter simpasset. he he.. byeeee
FUCK YOU SCIENCE!

Grattis!

Amerika har gjort sitt val och Barack Obama har vunnit. Grattis säger jag bara! ;)

RSS 2.0