Virginia

Tänkte bara visa lite info om Virginia (om någon är intresserad). Verkar vara en landskaplig stat, med ett klimat som liknar Sverige. :)


Life as an exchange student in Virginia

One of the first things EF students notice about the South is the friendliness and hospitality of its residents, and Virginia is no exception. Most people will welcome you with a big “hi y’all!” Virginians live in close communities and you might find them to be conservative. However, they have a great respect for the history and traditions of their state, and they truly appreciate the beautiful landscape. From most locations throughout the state, the beaches and mountains are just a few hours drive. Virginia is also home to one of the best amusement parks in the United States, Busch Gardens.

The state is in proximity to Washington D.C., the capital of the United States. A visit to Washington D.C. will enlighten you as to the history and politics of America, and you may even see some famous statesmen and women! Virginia boasts some of the best universities in the States, such as James Madison and the University of Virginia. Young people here spend most of their time participating in school activities such as sports and club events, and former students recommend this as an excellent way to make friends. Teenagers also enjoy shopping, watching movies, eating out and attending church youth organizations, which are fun social events. Virginia’s history, culture, landscape and climate make it one of the best places to spend an exchange year!


Onsdag

Godkväll ladies and gentlemen!

Vill på direkten säga att jag än så länge inte fått veta vilka som är min värdfamilj än. Det får jag när allt är klart. Jag har skickat in engelskatesten jag fick (i Söndags) så då ska först EF i Stockholm få dem och sen skickar de testen till USAs EF. Men jag längtar verkligen sååå otroooligt mycket tills de ringer och säger att nu får jag veta vilka det är som har valt att ha mig hos sig i ett år!

Har kommit hem från gymmet, käkat middag och ska nu sätta mig och plugga. Imorgon på kvällen så ska tydligen alla 9or i Täby åka till ett centrum och dansa. Det ska väl bli kul he he.... Jag suger på att dansa. Och nu är det inte en sån där dans när man står och hoppar med ena armen i luften som typ dunkar med musiken. Nej nu är det foxtrot, vals och bugg som gäller! Lycka till säger jag bara.

Vi ses ;)

(saaaaknar sommmaaaareeeen!!!!!!!!!!!!!)

PROV

Hello!
Har gjort en NO läxa, sett på PLL och käkat middag. Imorgon har jag ett SO prov och något jäkla test i Spanska. Men jag har verkligen inte den där viljan att plugga nu som jag hade förra terminen. Den där kraften i mig som sa åt mig att PLUGGA! Jag sitter bara framför tdatorn och min hjärna känns som en seg kola. Hur får man igång sin pluggishjärna igen? Någon som har några idéer?

Nu i helgen ska jag hur som helst ut till mitt landställe. Där ska jag sitta i lugn och ro och göra de där testen jag har fått från den amerikanska skolan jag typ ska börja på. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Kan verkligen inte vänta tills jag får prata med min värdfamilj & få deras kontaktuppg etc.

Nu måste jag stänga av min älskade dator, och börja plugga. Fuck, känner verkligen att jag hatar skolan atm. Orkar inte med detta........

Tumblr_mgqws0ngkn1rbsnhuo1_500_large
Tumblr_lvvvnt9y2v1qmdjeto1_500_large
Tumblr_lwz9fpwxmp1qi9p54o1_500_large
Tumblr_lse2gpkysa1qla0bso1_500_large
Tumblr_lt60cc4ysk1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lud92p1qwm1r29t5yo1_500_large
Img-30_large
Tumblr_ltjl69bm5j1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lsnzf3pcrk1qcvd8ro1_500_large

slep test

tjena! Kom hem precis och såg innanför dörren att där låg ett stort kuvert. Jag öppnade och såg att det var från EF. Ett test från skolan jag förhoppningsvis ska gå på. Två engelska test- Läsförståelse och hörförståelse. + ett papper där jag ska skriva ett brev till rektorn. Fatta panik! Men nu händer detta verkligen, känns sjukt overkligt, men jag är jätte taggad. 

VÄRDFAMILJ!!!!!!!"#¤%&/())

Å herre... Idag när jag satt i skolan så ringde telefonen. Det var EF som ringde och de sa att jag har fått en placering i Virginia! :D Allt är inte klart än så jag har inte fått någon info om min värdfamilj men vafan. JAG VET VART JAG SKA, OCH JAG ÄR UPPSKRIVEN PÅ SKOLA OCH ALLT. Faan va tidigt alltså!! :O
Hade bara lust att säga det, iiiiiiiiii! Är sååååå jävla taaaggaaaaaaddddd!!Saturday

Hej på er!

Nu är det äntligen helg och inatt sov jag typ 12 timmar. Så otroligt skönt att kunna vakna och inte känna sig tvungen att gå upp och vara deprimerad och istället vakna glad och pigg :D Love weekend!
     Igår efter skolan så åkte jag till gymmet och tränade kontition och styrkeövningar med benen. Kan typ inte röra mig nu, bästa känslan! lol... Nu ska jag göra någon lunch och sedan kommer mina kära vänner Isabelle och Disa över hit. Vi ska hålla en idrottlektion på måndag och det behövs planeras. 

Angående utbytesfronten så ska jag på möte den 29 Januari med EF. Detta möte kommer handla om placeringprocessen, vet inte riktigt om just vad vi kommer prata om men jag antar att det handlar om när och hur man får sin värdfamilj och sånt. Kommer då också träffa en massa andra utbytisar. Är jätte excited :D

Trevlig helg önskar jag er alla!Träning, Matte & PLL

Chiao!
Har kommit hem från gymmet, jobbat fram mig lite grann i matteboken och ätit middag. Nu är det Pretty Little Liars som gäller. Har även fått mail från en affär på mitt landställe om jag vill sommarjobba där nu i sommar. Blev skitglad för då kan jag tjäna mer pengar till USA. Yaaay!

Ha det gott :D


Taggad för ett liv fullproppat med träning

Halojj på er!

Har precis kommit hem från ett träningspass bestående av en halvtimme kondition och en halv timme styrka. Känner mig riktigt nöjd & slutkörd nu, taggad för ännu en skoldag att ta mig igenom imorgon. 
Angående träningen så har jag typ skitit i den hela höstterminen för att jag tänkte "jag har så mycket i skolan så jag har inte tid", men det är bara en undanflykt. Om man verkligen vill orka gå upp när alarmet ringer, om man vill orka sitta och lyssna vad för jäkla ord som kommer ut ur lärarnas munnar, ja då måste man träna. Det spelar ingen roll vad, bara man håller igång! 

Ett tips är att man tar med träningskläderna till skolan och drar sedan direkt till träningen. Om man åker hem mellan det så minskar chansen att man tar sig till gymmet eftersom teven och soffan lockar betydligt mycket mer. Plus att man kan känna att man inte har tid eftersom man behöver plugga nu när man kommit hem. Men kom igen nu boys and girls, nu kör vi! Alla som vill försöka hålla igång denna sista terminen, gör det! Jag ska åtminstone försöka. 
Ha det bra allihopa och jag hoppas att ni blev liiite peppade av mitt träningsinlägg :D

598942_223390411125366_1684234463_n_large
A7dtx5mcqae7rbi_large
Tumblr_masvdhsidj1rgtbnxo1_500_large
402615_279754862134936_1102110921_n_large
Tumblr_mat52mt5xw1qc6azdo1_400_large
179510735117112810_pp1x9rg0_c_large
Tumblr_lgzagrqb7p1qdss66o1_500_large
Tumblr_luh4q2isum1r674hyo1_500_large
Tumblr_mctix468l21rg1uv3o1_500_large'
Tumblr_m01eajyrta1rq07e7o1_500_large
Tumblr_mbga31qvce1ro0mq6o1_1280_large
Tumblr_lif6v2mxm31qfateqo1_500_141451859_large

New Year, New Possibilities

Hej allt nytt och gott folk!

Japp, jag tar på mig skulden att jag inte har bloggat på typ en månad känns det som. De sista skoldagarna satsade jag allt och under lovet ville jag inte tillbringa min välförkänta lediga tid framför datorn. Därför blev det som det blev. 

Nu är det iallfall nytt år och jag är livrädd. Tänk att nu kan jag säga "Det här året ska jag åka till USA för att stanna där i ett år helt själv". Låter helt sinnessjukt i mina öron men samtidigt riktigt ballt och det skrämmer mig även. Jag måste jobba upp ett nytt liv på bara ett år, vilket jag har gjort här och det tog hela 15 år. Hur ska jag lyckas? 
Jag ska få en ny familj som jag måste försöka bli en värdig familjemedlem i. Jag måste skaffa nya vänner. Och det vet jag är ett bra sätt att få genom att börja på många sporter i skolan. Samtidigt måste jag även försöka hålla mig i form vilket kan bli svårt med tanke på den matkultur amerikanarna har. Därför behöver jag satsa stenhårt på att träna där, på vilket sätt som helst, bara jag tränar! Jag måste även tänka på hur man tilltalar lärare, veta att man måste ha ett jäkla påskrivet papper för att få gå på toaletten i skolan. Klara mig själv utan varken familj, släkten eller vänner. Detta blir ett jäkla tufft år, men ändå ett otroligt lärorikt.


RSS 2.0