Fullt upp.

Heeejsan på er!!
Jag har det så jäkla bra här i landet i väst. Fullt upp är det hela dagarna så därför har jag inte riktigt haft orken att plocka upp min dator som låg längst ner i packningen, eftersom jag är så lat. Det är så häftigt här & jag ÄLSKAR Amerika!!! Alla människor, maten, klimatet, byggnaderna & de amerikanska flaggorna som hänger lite här & var överallt.

Varje dag går man upp typ 7. Klockan 7.30 är det frukost, klockan 9 är det lektion till 12. Då är det lunch & sen har man en lektion till. Efter det har man en valfri aktivitet, sedan middag och efter det en aktivitet & sedan går man typ och lägger sig haha. 

Matsalen är så otroligt stor & köerna till maten tar typ 30 min för att vi är så mycket folk. Men det är skoj ändå. Varje lunch & middag kan man välja mellan pasta, pizza, hamburgare & pommes frites. Sedan finns det en maträtt som varierar till varje dag.
 
Idag har vi varit i Boston & det var så otroligt kul. Vi promenerade mellan skyskraporna, gick förbi baren Cheers ( ni vet den där tvserien som gick på 6an förut ). Vi besökte Harvard University, Victoria's secret, tog en kaffe på starbucks & handlade mat lite här & var. Ska gå & lägga mig nu men här kommer massa bilder från senaste tiden ;)
 
 
 
Välkomsceremonin
efterätt till varje måltid
Alina & Amanda
Glassen är så jäääävla god!
I klassrummet
Gula skolbussar
Swedish fish på Wallmart
Enjoying America
Våran maskot :D
TAGGA BOSTON
Cheers
Glassbil
Amanda & Marin
Harvard shop
Amelie, Trine, jag, Amanda & Marin
Chokladdoppade jordgubbar & bananer <3
starbucks
Rolig busstur hem. Visst är jag & Amanda lika??
Standardmåltiden här.
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Welander

twinies haha!!
åå tack för en så bra dag i Boston! :)

2013-07-29 @ 06:41:59
URL: http://mandytherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0