HOST FAMILY

Okey så idag när jag åt lunch i skolan så såg jag att min mobil lös upp och att det var EF som ringde. Jag förstod på direkten att de ville berätta om min värdfamilj så ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT DEN! :D Jag har hamnat i norra Virginia i en stad som heter Haymarket, ligger typ precis brevid huvudstaden Washington. Min familj består av en mamma, en pappa, en pojke som är 5 och en flicka som är 9. Jag kommer gå i en skola som heter Battlefield high school och det är gångavstånd dit från mitt hus, går typ as fort så det låter jätte bra! Jag har ju såklart googlat upp gatan också och det ser ut som att deras hus typ är as stort så det låter ju inte heller så fel. Alltså herregud, är så himla excited nu alltså :D Har mailat mamman Mrs Lewis och kan inte vänta på att få ett svar!!! 

Min skola är detta, två baseballplaner, tre basketplaner, och en sån där springbana eller vad det heter. Sounds lovely, right?!

Kommentarer
Postat av: agnes

Din placering låter ju verkligen jätte bra! :) Hoppas att jag hamnar på något liknande! :))

SV: nej absolut inte ensam! <3

2013-03-27 @ 21:12:45
URL: http://agnesnorman.blogg.se
Postat av: agnes

SV: Ja, håller tummarna! Tack så mycket! Vi får fortsätta hålla kontakten under året!! :) <3

2013-03-27 @ 21:40:03
URL: http://agnesnorman.blogg.se
Postat av: Sanna

Grattis!!!! :)

2013-03-28 @ 09:57:03
URL: http://sannabackenroth.se
Postat av: Olivia

Grattis! Det låter ju hur bra som helst, hoppas du får ett toppen år! Kul att du har hamnat så nära Washington DC, själv har jag fått min placering ungefär en timme norr om Washington, utanför Baltimore. Så vi kommer inte bo jättelångt ifrån varandra :)

2013-04-03 @ 14:15:57
URL: http://oliviahaggkvist.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0