HOBBIT

Hello!

Idag ska jag på bio med min brorsa och pappa för att se på "Hobbit - en oväntad resa". Ska bli jätte kul för jag älskar de där sagan om ringen filmerna. Hoppas ni får en mysig fredagskväll, hej & hopp :)

 


Some people think that to be strong is to never feel pain. In reality, the strongest people are the ones who feel it, understand it and accept it.

 
Good evening ladies and gentlemen! 
Sitter vid köksbordet och lyssnar på One Directions album Take Me Home. Tycker det är jätte kul att lära mig texterna till deras låtar för då kan man sitta och sjunga med och det är as nice :D 
     Har precis gjort klart en matteläxa och ska plugga till en j*kla spanska diagnos som jag har imorn. Min skola ger sig aldrig! De kör på och tar vara på varenda dag som vi elever är i skolan och ger oss läxor ända till sista dagen. Snacka om nolifers!

Så, vad ska ni göra på jullovet då? Själv ska jag försöka träna eftersom jag inte hunnit med det under skolterminen, och vila ut och sedan kommer min kompis från Holland hit och hälsar på. Är ganska nervöst faktiskt för då måste jag prata engelska hela tiden och tänk när man sitter och äter middag vid köksbordet och mamma som inte kan snacka engelska och så blir det jätte stelt..... Ni måste verkligen hålla tummarna för att det ska gå bra :D
     Sen hoppas jag också att min värdfamilj kommer någon gång snart. Ganska liten chans med tanke på att de flesta får sina värdfamiljer någon månad innan de åker. But I´ll hope for the best!
     Jo sen var det en annan sak också, om det finns någon av er läsare som kan göra bra designer så kan ni ju kontakta mig för jag är inte så duktig med det här blogg.se och dess inställningar.

Chiao! ;)

Christmas tree

Hello you!

Har precis satt upp julgranen i vardagsrummet. Ser riktigt juligt ut nu! Snart ska jag begé mig iväg till skolan för att gå på ett föräldramöte/informationmöte för de föräldrar vars barn ska börja 6an på min skola. Och jag ska typ vara där och ge bra omdöme om skolan. Jag skulle aldrig gå på detta gratis om ni tror det, får faktiskt en biobiljett *stolt* :D
 
Christmas

Hejsan svejsan!

Förlåt för min brist på uppdatering i bloggen men jag har bara inte känt för att skriva. Dåligt ursäkt i know! Men det har varit så otroligt mycket i skolan så jag har varit tvungen att fokusera på det. Nu börjar det iallfall lugna ner sig, har bara 4 prov kvar tror jag, om inte mer hehe.. Shit min skola tar kol på mig. Well, well, let's not talk about that!

Sitter med min vackra, otroligt stenåldriga laptop i köket och lyssnar på julmusik och min mamma som bakar något saftigt bröd. Julstämningen är på topp och inte tala om adventsljusstaken som står tänd. Min önskelista hänger på kylskåpet och blir bara fullare och fullare av text för var dag som går.

Tänk att om ett år befinner jag mig i en främmande familj och sitter i någon annans kök och skriver troligtvis ett liknande inlägg som detta. Helt sjukt vad tiden går, det är bara ca 6 månader kvar och nyss var det ju liksom mer än ett år. Jag ska verkligen ta vara på denna tiden och umgås så mycket jag kan med familj och vänner!

Tills nästa gång, God Jul och Gott Nytt År på er <3

 Tumblr_mby09neci71r2uon8o1_500_large
Tumblr_mce7w8yyle1qek3cqo1_500_large

Tumblr_lvuzteo3wn1qeeqaho1_500_large


RSS 2.0