Pappren

Hello! Har ett SO hemprov till imorgon och jag har bara en fråga kvar, dock är just den frågan en aning svår så jag vet inte vad jag ska svara. Får väl tänka ut något vettigt.

Har hur som helst en massa pappren som jag ska lämna in angående EF. Jo jag har ju blivit antagen och allt men nu är det ju hälso pappren, betyg, rekomendationer osv osv. Dock sa representanterna till mig att jag inte behöver oroa mig över dem förrän skolan har slutat eftersom jag måste tänka på mitt pluggande nu, så det vart chill. Men jag har typ ändå inge plugg kvar nu eftersom det är skolasvlutning om 13 dagar. Yeey heey :-) Excited eller vad?

sommarkvällar - det bästa som finns

Början på ett äventyr

Hejsan! Jag heter Ellinor och är 15 år. Från hösten 2013 - våren 2014 ska jag vara utbytesstudent i USA. Just var jag ska får jag inte veta förrän någon månad/vecka innan avresan. Hur som helst så vill jag jätte gärna dela med mig ut av min resa ända från starten med antagningen till slutet då jag kommer hem. Eller slutet och slutet, det är en början då. En början på ett nytt äventyr. För vet ni vad? Det är därför jag vill bli en utbytesstudent. Jag vill hoppa ned för stupet, jag vill uppleva den där modigheten. Jag vill åka iväg långt här ifrån där jag bara har mig själv, ingen att luta mig mot, ingen vän att gråta ut hos eller ett tryggt hem att vila ut på. Jag vill uppleva ett äventyr på andra sidan jordklotet och när jag kommer hem börjar början på ett nytt. Alltså vill jag dela med mig min resa med er. Med er blivande utbytesstudenter, ni som är intresserade över att också ta risken och hoppa, ni som också vill uppleva ett äventyr. Så nu välkomnar jag er till min blogg. Här börjar min resa. :)RSS 2.0