Autumn holiday

Godmorgon på er. Det har äntligen blivit höstlov och alla läxor är över(iaf för en vecka), på söndag blir det vintertid och här i Sverige är det redan minusgrader. Idag kommer jag vara hemma då jag inte har något att göra. Så typiskt mig.. men jaja, jag får väl gå ut på en promenad eller se på mysiga filmer, kanske baka?? Jag hatar att det börjar bli vinter och minusgrader, jag vill ha sommar och sol, kunna gå ut med shorts och slippa ta på sig alla lager strumpor och tröjor. But on the other hand så är det ju väldigt mysigt med snö utomhus, allt julpynt, sitta framför soffan med en varm kopp te eller kaffe. 

Den 27 December kommer min vän från Holland hit upp till iskalla sverige för att hälsa på mig. Ska bli riktigt kul faktiskt, roligt att visa henne sverige, de svenska köttbullarna, stockholm och allt möjligt. Bra för min engelska as well så I'm very excited! 


outside my window, så himla fint väder idag, har verkligen lust att gå ut!
 De som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Hejsan svejsan! Snart är det höstlov och jag har verkligen längtat hur länge som helst till att kunna sova hur länge man vill en måndag, tisdag, onsdag osv.... Jag har redan planerat upp några saker som ska göras. Bl.a. fyller min bror 18 år så honom ska vi fira, sen har mamma bokat upp en massage till oss två som jag tycker att vi (eller jag XD) verkligen har förtjänat efter så mycket prov och skit jag jobbat röven av mig till. Sedan på torsdagen ska jag, pappa och min bror åka till berlin. Ska bli riktigt mysigt. Pappa fyller också år och det firar vi där satt säga. Nu ska jag duscha, dricka  lite the och sätta mig framför teven. #Ilovemysofa 

Hej på er!

Tumblr_lpmr42cwtt1qchf8xo1_500_large
Tumblr_lz1f9lasww1r8k6fvo1_500_large
20081212165711_large
Tumblr_lw92m7hezt1r5ho8co1_500_large
Tumblr_lzpa33damm1qg5o5go1_500_large


P!nk - Just give me a reason

Min absoluta förebild - P!NK


Dream it. Wish it. Do it.

Godmorgon på er! Idag vaknade jag med ett léende på läpparna. Jag blev bara väldigt glad över att jag har sånna underbara vänner och min familj som alltid finns där. Jag ska verkligen ta till vara på "the little things in life because one day you will look back and realize they were the big things". Det är ett quote jag har satt upp i mitt rum och det kommer jag varje dag försöka sträva efter, även fast jag ibland glömmer bort att de små sakerna som händer faktiskt är de stora sakerna i mitt liv.

Nu på morgonkvisten har jag redan hunnit arbeta på mitt Berlinmuren arbete. Jag försöker verkligen göra den bra men det går inte så lyckat när jag verkligen inte förstår hur man ska reflektera. Visst jag vet hur man gör men ändå varje gång jag får tillbaka en inlämning i SO så får jag kommentarer "varför tyckte du så?" "varför gjorde dom så?". Någon som sitter i samma sits som mig? I hate it! well well...

Idag ska jag på bio med min kära bror och mamma. Vi ska titta på "ted" haha. Ja tycker att den verkar rolig, och komedi filmer är verkligen mina favoriter. (I know you don't care). Men jag ser verkligen fram emot att umgås med dem med tanke på att jag och min bror inte träffas så ofta.

Imorgon ska jag på teater med Josefine. När jag konfermerade mig så fick jag en present att gå på "Jesus Christ Superstar" och jag har växt upp i en familj som är väldigt kulturell av sig så jag ba "jaaaa" :D. Men hela mitt liv så har jag och min familj gått på teatrar från en pippi långstrump balett där de bara dansar och inte säger någonting till en teater där skådespelarna pratar på om ingenting alls och publiken sitter och somnar, till värsta hårdrock musikalerna där de sjunger så att man nästan får tinnituss. Så det ska verkligen bli kul att gå med en underbar vän på teater! 

Dreamitwwishit_132765306_large

Tumblr_lpfl2zetts1qgroito1_500_large

Teenagers are the most misunderstood people on earth. We are treated like children but expected to act like adults.

God eftermiddag folket!
Helgen börjar gå mot sitt slut och jag sitter och försöker komma på vad det var jag skulle plugga på. Denna helg har varit ganska lång för mig. Jag tog ledigt i fredags, för att gå på begravning. Den dagen var den jobbigaste dagen jag någonsin varit med om. I Lördags kom en massa vänner till mamma hem hit och vi hade lite makeup och hudlektion (eller vad man säger) med märket Mary Kay. Jag älskar verkligen det märket. Det går dock på ett lite högre pris men jag får bara spara så kan man få det man vill :D. Köpte ett mineralpuder. Har även lärt mig hur man lägger på ögonskugga vilket jag tycker är lite roligt, hehe. 

Idag har jag gått ut i skogen 5 km. Pluggat lite grann, tagit det lugnt och laddat upp inför en ny skolvecka. Ikväll börjar nya säsongen av solsidan och jag är sååå excited eftersom det typ är en av mina favoritserier. Haha, lol, men den är verkligen så himla rolig! :D

Juste, i Torsdags var jag på Rimbo marknad. Och ni har säkert ingen aning om vad det är men det är helt enkelt en stor marknad som befinner sig i Rimbo en gång om året. Och dit har jag gått varje år, hela mitt liv. Jag köpte två par tofflor (ett par fodrade foppatofflor, LOL) och 3 filmer. Man passar ju på när det är så bra priser haha!


RSS 2.0