One month later

Hejsan!
Nu har en månad gått sedan jag kom hem till Sverige och jag avbröt mitt liv i USA, och jag är fortfarande otroligt glad över att ha tagit beslutet att åka hem. Den senaste månaden har jag varit väldigt lat faktiskt. På två veckor hann jag börja se på en TV-serie och se 7 säsonger varav varje säsong hade drygt 24 avsnitt. Jag njöt av ledigheten och att bara kunna slappa mig. Men efter ett tag blir det ju lite tröttsamt att sova länge på dagarna och bara stanna inne i huset när alla andra har rutiner och är med vänner i skolan. Så nu försöker jag väl hålla igång och göra saker.
 
Jag har gått till kanske 11 cafeér och lämnat in CVn, och därefter mejlat till några företag. Jag har julstädat huset, julpyntat och fixat, umgåtts med vänner på eftermiddagarna och varit hundvakt. Men idag saknade jag att lära mig saker i skolan otroligt mycket. Jag ville sitta i ett klassrum och lära mig. Så jag tog saken i egna händer, gick till biblioteket och lånade en mattebok som jag ska jobba i detta år. Om jag fokuserar så mycket jag kan på ett ämne så kommer jag ju ha otroligt lätt för det sedan när jag börjar gymnasiet till hösten. Funderar på att låna historieböcker, ekonomiböcker eller något annat ämne i skolan. Vill verkligen lära mig saker!
 
Hur som helst så hör ni på vad jag har att säga att jag inte haft för mig så väldans mycket här i Sverige. Dagarna går och för varje dag är jag ett steg borta från mitt liv i USA. Tanken känns så himla underlig. Det går inte att förstå känslan förrän man varit med om det, men det är så sjukt konstigt att minnas allt jag var med om i livet i USA, men att jag är tillbaka i Sverige och lever mitt gamla liv här. När jag tittar på gamla bilder från USA känns det som jag är där och det är så himla skumt! 
 
Tack vare USA är jag så otroligt tacksam för vad jag har här iallafall och jag tar vara på varenda stund jag har med mina nära & kära. Jag älskar den här årstiden speciellt, med julstjärnor, presenter, tomtelatte på espresso house, alla dekorationer som hänger inne i Stockholm, att dra på sig varma uggs och tjocka jackor, den friska luften och julruset i alla butiker. Självklart är det tråkigt att jag inte var med och upplevde julen i USA, men jag är så himla glad att få fira julen i landet jag älskar med min familj. Jag älskar att vara ute i den minusgradiga kylan och sedan komma in till ett varmt hus och dricka en varm kopp kaffe. Den där känslan när man känner tårna som börjar tina upp igen. Allt detta vill jag uppleva i Sverige och ingen annanstans just nu. 
 
Je ne sais pas
Ellmania
snow | Tumblr
nightmare
espresso house
Hot choclate
nightmare
nightmare
November. | via Tumblr
Uɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ Lᴜxᴜʀʏ
Uɴɪᴠᴇʀsᴇ
<3
Till er utbytesstudenter, vill bara förmedla att det inte har snöat här i Sverige än!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0