A lovely day in the country

Godkväll!
Klockan är 8.30 & jag ligger redan i sängen redo för att sova. Vill vara utvilad tills klockan ringer 5.43.. 
Idag kl 12.30 hämtade min kompis Amber upp mig och vi åkte till hennes stall. Där tog vi hand om hennes häst som är så vacker & fin & allt! Sen pratade vi med alla människor i stallet som hon känner. Dom är typ som en enda stor familj och dom var så välkomnande mot mig. Underbara människor!
Vi gick in i ridhuset och Amber började rida. Så jag satt & tittade på och studerade hur hon red så jag kunde lära mig lite av hennes tekniker. Sen var det min tur och jag har verkligen saaaknat den där hästryggen! Och hennes ridtränare som var där sa faktiskt att jag red rätt bra också så det var jättekul att höra!

Virginias countryside är otroligt vackert och ibland stod jag bara och glodde på landskapet. I bilen påväg hem körde vi förbi en Amishfamilj och det var så himla coolt att få se! Människor med kläder från typ 17-1800 talet. I 9an så läste jag om Amish i skolan och trodde aldrig att jag skulle få se det. Så åker jag till Virginia och hamnar precis där dom är. Så coolt! Häftigt minne alltså!

Imorgon är det skola och jag är rätt så otaggad men på kvällen ska jag träffa min grupp som det är varje måndag så det längtar jag till. Devon kommer hämta upp mig runt 7. 

Ha det bra puss&kram :)Det var en BBQ i stallet också så det var jättemysigt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0